Het grote gebarenspel van de N-VA

De N-VA verandert het V-teken dat naar “Victory” en “Vlaams” verwijst, in een open hand. Volgens de leiders van de partij zou die ”het symbool zijn van een partij die de motor van vooruitgang is, een partij met een sociale roeping…“

Wat zijn de veranderingen die de N-VA aanbeveelt, men heeft het kunnen beseffen met de bezuinigingspolitiek van de Vlaamse regering die ze leidt. Niet verbazend dus dat de N-VA 1 miljoen euro uitgeeft voor deze campagne. Veel “com” zal inderdaad nodig zijn om dat te doen vergeten.

Een uitgestoken hand? Niet aan de werkende mensen!

De Wever legt uit: “We willen een kracht van verandering zijn. Hiertegenover zit de vakbond die deze verandering weigert, die niet wil vooruitgaan. Dit is een conservatieve kracht (…)”

Ziedaar, tegen wie zijn partij de “verandering” wil opleggen: tegen al de werkers die zich niet neer willen leggen bij de werkloosheid, de verlaging van de lonen en van de levensstandaard.

Wat ze “vooruitgang” noemen, is alleen de vooruitgang van winsten voor enkelen ten nadeel van de werkende mensen! En dit is een ernstige achteruitgang voor de werkers en voor de hele maatschappij.