352 miljard meer voor Elon Musk en de anderen

image_pdfimage_print

Het vermogen van de tien rijkste kapitalisten ter wereld is in 2021 met 352 miljard gestegen… Het is walgelijk! Al deze rijkdom is onttrokken aan het leven van arbeiders over de hele wereld! Dit is waar de aanvallen op lonen en premies toe hebben gediend! Hier is de helft van het winkelkarretje verdwenen dat door de inflatie werd weggenomen! Dat is waarom we vroeg opstaan en we ons kapotwerken! Al die moeite, vernedering en ontbering zodat Elon Musk, Jeff Bezos en nog een paar anderen zich kunnen wentelen in hun miljarden en kunnen blijven parasiteren op de samenleving?  Aangezien het de arbeiders zijn die de hele maatschappij draaiende houden en zij de overgrote meerderheid van de bevolking vormen, hebben zij de kracht om zich te verzetten tegen het parasitisme van de kapitalisten en een definitief einde te maken aan de uitbuiting!